Informace

Nabízíme všem lyžařům i snowboardistům skvělé sněhové podmínky a 3,8 km sjezdových tratí pro děti, začátečníky i pokročilé. Dvě z tratí jsou homologovány pro konání závodů v alpských disciplínách ve všech kategoriích. Novinkou sezóny 2013/2014 byla dvousedačková lanovka, teprve druhá v Beskydech, která je zatím pouze v zimním provozu. Lanovku jsme spouštěli 26.12.2013. Lanovku doplňují dva vleky. Celková přepravní kapacita lyžařského střediska je 3000 osob za hodinu. Přes 2 km sjezdovek je plně zasněžováno a o jejich kvalitu se stará špičková rolba Formatic 350.

Na rozdíl od jiných středisek nabízí lyžařský areál vše na jednom místě. Máme pro Vás připravené ubytování ve čtyřech samostatných chatách, ve kterých se také nachází restaurace, bar, sauna, ale i stolní tenis či dětský koutek. O vaši pohodu na sjezdovce se stará příjemná obsluha v oblíbené kolibě a nově také zasklený skibar, který se nachází mezi sjezdovkami. Středisko je vybaveno servisem spolu s půjčovnou vybavení a lyžařskou a snowboardovou školou, ve které jsme rozšířili nabídku vybavení i počet půjčovaných lyží.

SKIPARK_mapa

Další novinkou sezóny 2013/2014 byl Beskydský skibus, který jezdil celou, byť krátkou, sezónu po trase z Ostravy a Nového Jičína do stanice Staré Hamry / Stýskalonka. V této stanici na Vás čekal nový SkiPark Skibus kyvadlovou dopravou zdarma. Navíc jsme nabídli slevu 40 Kč z celodenního skipasu proti lístku ze skibusu. Pravidelným návštěvníkům střediska SkiPark Gruň jsme jsme nově nabídli celosezónní skipasy za výhodné ceny v délkách 6, 10, 15 nebo 20 dnů ze sezóny. Prohlédněte si náš aktuální ceník.

Celé léto 2013 jsme pro vás pilně rekonstruovali a vše připravovali a doufáme, že se Vám minulá sezóna líbila a věříme, že nás v následujících letech čekají lepší zimy.

Předmětem projektu bylo pořízení 1 ks rolby a 4 ks sněžných děl.
Realizace projektu proběhla v letech 2012 a 2013.

Předmětem projektu bylo pořízení 1 ks dvousedačkové lanové dráhy pro zimní provoz.
Dále bylo pořízeno:

> vybavení pro děti – dětská vnitřní herna, dětské prvky pro výuku lyžování
> doplňkové prvky – lavičky a venkovní saunový sud
> zajištění uživatelsky příjemné orientace – informační cedule v jazykových mutacích
> rozšíření webových stránek do jazykových mutací – polský web a anglický web
> zajištění úschovny, půjčovny a servisu lyží

Realizace projektu proběhla v letech 2013 a 2014.